23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Δεν ψάχνω για δικαιολογίες”

Αφού περιέγραψε συνοπτικά το φιλμ του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε μνεία στα προβλήματα τραυματισμών και κούρασης του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να ψάξει για δικαιολογίες, όπως είπε. Συνεχάρη την ΑΕΚ για τη νίκη και δεν μπόρεσε να κάνει εκτίμηση για το διάστημα απουσίας των τεσσάρων τραυματιών της ομάδας του. Μόνο για τον Αγραβάνη είπε ότι δύσκολα θα παίξει εναντίον της Μπάμπεργκ.

"Δεν είχαμε καλό παιχνίδι. Δεν ήμαστε έτοιμοι, μπήκαμε πολύ νωθρά στον αγώνα. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην άμυνα απο κακές αλλαγές. Ούτε στην επίθεση είχαμε καθαρό μυαλό. Η ΑΕΚ πήρε διψήφια διαφορά και αναγκάστηκα να πάρω και δύο τάιμ αουτ στην πρώτη περίοδο. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα στη δεύτερη περίοδο, πλησιάσαμε στο σκορ και το δεύτερο ημίχρονο ήταν μάχη.

Ήταν ντέρμπι ως το τέλος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στα τελευταία τρία λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πιο πριν είχαμε καλή κυκλοφορία, βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά τα χάσαμε και μοιραία πήγε το παιχνίδι στα τελευταία τρία λεπτά με μικρό προβάδισμα της ΑΕΚ. Εκεί δεν είχαμε καλές επιλογές σε άμυνα κι επίθεση. Η ΑΕΚ έβαλε κάποια σουτ και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Μπορεί να μας λείπουν παίκτες, αλλά ζητάω να παλεύουν όσοι παίζουν. Μπορεί να είχαμε παιχνίδι με παράταση την Παρασκευή, αλλά πάντα ζητάω από τους παίκτες να είναι έτοιμοι. Ουσιαστικά είχαμε ένα ετοιμοπόλεμο “τεσσάρι”, τον Ουίλτζερ, αφού Αγραβάνης και Παπαπέτρου έλειπαν, ενώ και ο Πρίντεζης ένιωσε ενοχλήσεις στο ημίχρονο. Τρεις παίκτες δεν μπορούσαν αν παίξουν. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είναι κάποια δεδομένα στο παιχνιδι. Τα αντιμετωπίσαμε, αλλά είχαμε λιγότερες επιλογές ώστε να έχουμε πιο φρέσκο ρόστερ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ