29.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025

Αθλητικό μεγαλείο μεταξύ ΒανΛόου και… απογοητευμένης Ιταλίας (pic)

Ο αθλητισμός προσφέρει μεγάλες στιγμές ακόμα και μετά από αγώνες με δραματική εξέλιξη. Ενας τέτοιος ήταν ο ημιτελικός του Ευρωμπάσκετ γυναικών μεταξύ Βελγίου και Ιταλίας, με τις Βελγίδες να επικρατούν στο φινάλε και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό και τις Ιταλίδες να ξεσπούν σε κλάματα αφού δεν ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή.

Μια φωτογραφία από τις στιγμές που ακολούθησαν, δείχνει την Τζούλι ΒανΛόου, από τις πρωταγωνίστριες του Βελγίου, να σπεύδει να παρηγορήσει τις... απαρηγόρητες αντιπάλους της. Τη φωτογραφία την είδε και η ίδια η Βελγίδα, η οποία την ανάρτησε σε προσωπικό της λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αποδίδοντας τα εύσημα στην Ιταλία για το μαχητικό της πνεύμα και την παρουσία της.

Η ομοσπονδία της Ιταλίας δεν άφησε ασχολίαστο το fair play. Πήρε την ανάρτηση και την αναδημοσίευσε ευχαριστώντας την αντίπαλό της και ολοκληρώνοντας αυτό το... πάρε  -δώσε αθλητικού ιδεώδουε.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ