17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μαρούσι : Με Γούντς στου Στρέφη

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας είχε εντείνει την αναζήτηση του αναφορικά με ένα παίκτη που θα κάλυπτε τη ρακέτα της ομάδας του, και όπως φαίνεται βρήκε τον εκλεκτό.

Μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης με την οφειλή του Τζάρεντ Χόμαν, το Μαρούσι «απελευθερώθηκε» και έτσι μπόρεσε να φτάσει σε μεταγραφή ξένου παίκτη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνι Γούντς (2,11 - 33 ετών) ο οποίος παρότι είχε συμφωνήσει με το Αγρίνιο δεν μπόρεσε να πάρει Ελληνικό διαβατήριο, και θα αγωνιστεί ως ξένος την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο 33χρονος Αμερικάνος σέντερ έφτασε στην Ελλάδα την σεζόν 2013-2014 όταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον επέλεξε για το ρόστερ της Νέας Κηφισιάς, και από τότε έμελλε να στεριώσει στα μέρη μας, αλλάζοντας ουσιαστικά την ζωή του.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Πατρών, παντρεύτηκε με παραδοσιακό Ελληνικό γάμο την Αριάδνη Ντότσικα, σε μια εντυπωσιακή τελετή, και ουσιαστικά έγινε «’Έλληνας» παραμένοντας στη χώρα. Πλέον, επιστρέφει και στα Εθνικά πρωταθλήματα μέσω της Elite League και του Αμαρυσίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ