22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Bet: Ανώτεροι οι Σίξερς, πληρώνουν οι «βόμβες» της Γιούτα

Οι στοιχηματικές επιλογές του Basketa.gr για την Τετάρτη (16/6).

Η χθεσινή (15/6) μέρα ήταν αρκετά καλή. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία και μας δικαίωσε για την πρόβλεψή μας, καθώς δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν ήταν γνωστό το αποτέλεσμα του αγώνα των Μπρούκλιν Νετς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Σήμερα (16/6) ξεχωρίσαμε δύο αγώνες από το ΝΒΑ. Άλλωστε πλέον το πρόγραμμα δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν. Γι' αυτόν το λόγο θα ασχοληθούμε με την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Στη Φιλαδέλφεια, οι Σίξερς θεωρούνται δικαίως το φαβορί κόντρα στους Ατλάντα Χοκς. Μετά την ήττα στην έδρα των «γερακιών», οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια και οφείλουν να επικρατήσουν. Διαθέτουν πιο ισχυρό σύνολο και θα τους εμπιστευτούμε ποντάροντας στον άσο με διαφορά επτά ή περισσότερων πόντων.

Στο άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/6), οι Γιούτα Τζαζ υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι Μορμόνοι φημίζονται για τα «πολυβόλα» που διαθέτουν και για τα πολλά τρίποντα που πετυχαίνουν. Θα στηρίξουμε τους «μπόμπερ» που έχουν στο ρόστερ τους θεωρώντας ότι θα πετύχουν τουλάχιστον 18 τρίποντα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σοφότερος τρόπος για να παίξει κάποιος στοίχημα είναι να ποντάρει σε κάθε αγώνα ξεχωριστά ή μάξιμουμ σε δυάδες.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Φιλαδέλφεια Σίξερς (-6,5) - Ατλάντα Χοκς   1     1,90 

Συνολικά ομαδικά τρίποντα Over 17,5 Γιούτα Τζαζ    1,80

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ