18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Bet: Χαμηλό σκορ σε ΟΑΚΑ και «Παλάου Μπλαουγκράνα»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Basketa.gr για την Τριτη του Πάσχα (4/5).

Μετά το χθεσινό (3/5) ρεπό και την ξεκούραση, μπαίνουμε δυνατά στη νέα εβδομάδα ξεχωρίζοντας τον προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, αλλά και τους πέμπτους αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παραμένει το ακλόνητο φαβορί κόντρα στο Περιστέρι, παρά τις απουσίες στην περιφέρεια των «πράσινων». Παρ' όλα αυτά το σκορ στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια ήταν χαμηλό. Γι' αυτόν το λόγο θα προτιμήσουμε το Under 159,5 θεωρώντας ότι θα σημειωθούν λιγότεροι πόντοι.

Από εκεί και πέρα θα ρισκάρουμε με το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να έχει σημαντικό πλεονέκτημα 8,5 πόντων από την Αναντολού Εφές. Άλλωστε οι Τούρκοι δεν έδειξαν σοβαροί στους αγώνες της Ισπανίας. Βέβαια στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο, όμως το αβαντάζ της ομάδας του Λάσο ενδεχομένως να φανεί καθοριστικό.

Στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου θα βασιστούμε στη δύναμη της έδρας. Μπορεί οι αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο οι Λομβαρδοί έχουν τον πρώτο λόγο για να επιστρέψουν σε Final 4 μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος στην αναμέτρηση του «Παλάου Μπλαουγκράνα» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα ποντάρουμε στο χαμηλό σκορ. Το όριο είναι στους 149,5 πόντους και θα επιλέξουμε το Under.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Παναθηναϊκός - Περιστέρι    Under 159,5     1,88

Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (+8,5)    2    1,85

Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν    1     1,48

Μπαρτσελόνα - Ζενίτ   Under 149,5   1,87



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ