18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Α2 Ανδρών : Οι κορυφαίοι της 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν και οι υποχρεώσεις στην 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα και τον καλύτερο προπονητή.

1.Θωμάς Νίκου (Ελευθερούπολη)

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, και την πρώτη στο σπίτι της είχε πετύχει η Ελευθερούπολη, επικρατώντας της Δάφνης Δαφνίου με 79-67. Καθοριστικός για αυτή τη νίκη ήταν ο Θωμάς Νίκου, όχι τόσο για την επίδοση του στο σκοράρισμα (5 π., 1/1 διπ., 1/1 τριπ.), αλλά για το γεγονός ότι έκανε ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του, μοιράζοντας 15 τελικές πάσες, στην καλύτερη επίδοση ως τώρα στο πρωτάθλημα.

2.Φάνης Κουμπούρας (Οίακας Ναυπλίου)

Με το απόλυτο στην έδρα του προχώρησε ο Οίακας, ο οποίος κέρδισε στο Ναύπλιο την Καβάλα με 80-64. Η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη είχε αρκετούς παίκτες που διακρίθηκαν, με τον Φάνη Κουμπούρα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο έμπειρος γκαρντ είχε 18 πόντους (4/8 δίπ., 3/6 τριπ.) με 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 24 βαθμούς στην αξιολόγηση.

3.Αλέξης Κυρίτσης (Ψυχικό)

Ολοκληρώθηκε χθες (14/4) η 3η αγωνιστική, με το Ψυχικό να παίρνει σπουδαίο διπλό στη Βέροια από τον Φίλιππο. Σε μια ακόμη αναμέτρηση για την ΑΕΨ, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέξης Κυρίτσης. Ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ όπως έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια έκανε την διαφορά, έχοντας 29 πόντους (4/7 βολές, 8/14 δίποντα, 3/5 τρίπ.), 5 ριμπάουντ και 23 βαθμούς στην αξιολόγηση.

4.Γιάννης Γκαβασιάδης (Παγκράτι)

Ο Γιάννης Γκαβασιάδης φαίνεται πως έχει βρει λόγο και χώρο με τον Δημήτρη Λιόγα, και ήταν εκ των καθοριστικών στη νίκη του Παγκρατίου επί του Αμύντα, με το συγκεκριμένο γειτονικό ντέρμπι να έχει την δική του ιστορία. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 12 πόντους (2/4 βολές, 2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 9 ριμπάουντ με 17 βαθμούς αξιολόγησης.

5.Πέτρος Μελισσαράτος (Ολυμπιακός)

Με δύσκολη νίκη είχε προχωρήσει στο απόλυτο των νικών ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε επικρατήσει στην έδρα του του ΑΣ Καρδίτσας ,με 95-89. Καθοριστική για αυτή την επιτυχία ήταν η ποιότητα του Πέτρου Μελισσαράτου , ο οποίος είχε 20 πόντους (6/6 βολές, 7/9 διπ., 3 ριμπ., 2 κοψ.) και 21 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Προπονητής

Νίκος Βετούλας (Απόλλωνας Πατρών)

Παρατηρώντας το άνετο 80-54 του Απόλλωνα στο κλειστό του Στρέφη επί του Τρίτωνα, αρκετοί θα το θεώρησαν ως τυπικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, παρατηρώντας την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας του Μιχάλη Μιχελάκου, αντιλαμβάνεται το πως έχει στήσει τους «μελανόλευκους» την τρέχουσα σεζόν ο Νίκος Βετούλας, στοχεύοντας καθαρά στον πρωταθλητισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ