22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

H Mπασκόνια έκανε ένα δυνατό… φίνις και επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 77-73 εκτός έδρας για την 14η αγωνιστική της Liga Endesa, φτάνοντας στο 10-4. Την ίδια ώρα η Ιμπεροστάρ Τενερίφη συνέχισε την εκπληκτική πορεία με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Σαν Πάμπλο Μπούργος με το τελικό 84-79.

Ο Πιερια Χένρι με 20 πόντους, έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ ήταν ο σταθερά καλύτερος παίκτης των Βάσκων με τους Άλεκ Πίτερς (16π, 7ρ), Ακίλε Πολονάρα (15π. 5ρ) να ακολουθούν σε απόδοση. Κέι και Κάμπελ σημείωσαν από 12 πόντους για τη Σεβίλλη. Ο Τζέιμς Φελντέιν ακολούθησε με δέκα.

 

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφης συνέχισε στον δικό της δρόμο και έφτασε στο 12-1, παρά την απουσία του Άαρον Ντόρνεκαμπ εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο. Το γνωστό δίδυμο Χουέρτας – Σερμαντίνι έδρασε για την ομάδα του Τσους Βιδορέτα. Σημείωσαν από 21 πόντους με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να μοιράζει έξι ασίστ και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να προσθέτει στη στατιστική του έξι ριμπάουντ. Ο Σάσου Σάλιν είχε 15 πόντους με ¾ τρίποντα και ο Μπρούνο Φιτιπάλντο πρόσθεσε 12 πόντους και τέσσερις ασίστ.

(ACB Photo / D. Ligero)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ