22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζέιμς στο basketa.gr: “Θέλω να μείνω”!

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ένα από τα πρόσωπα της φετινής χρονιάς στον Παναθηναϊκό. Με τις καλές και κακές στιγμές του πάνω στο παρκέ στη διάρκεια της σεζόν, στα πλέι οφ πάτησε γκάζι και ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά της τελικής επικράτησης επί του Ολυμπιακού, που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έξω από το παρκέ ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σηκώνοντας σε πολλές περιπτώσεις μεγάλη κουβέντα, όμως σε τελευταία ανάλυση αυτό είναι που τον κάνει και πιο ενδιαφέροντα τύπο.

Με το πρωτάθλημα πλέον να έχει τελειώσει ο Μάικ Τζέιμς κάνει την αποτίμησή του μιλώντας στο basketa.gr, εξηγεί πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός στην κατάκτηση του τίτλου και αποκαλύπτει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

-Τελικά τα καταφέρατε. Πήρατε το πρωτάθλημα...
"Έγιναν πολλά όλη τη χρονιά, αλλά στο τέλος ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Και νικήσαμε. Περάσαμε διάφορα, αλλά το σημαντικό είναι ότι μείναμε μαζί, ενωμένοι. Αντιδράσαμε σωστά και βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτό το σημείο".

-Τι ήταν αυτό που σας έκανε να φτάσετε στο break στον πέμπτο τελικό;
"Είχαμε πίστη ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά είχαμε την αίσθηση πως μπορούσαμε. Μείναμε σε αυτό, το κρατήσαμε στο μυαλό μας. Νικήσαμε στο τέταρτο παιχνίδι και πήραμε μια ακόμα ευκαιρία στο πέμπτο. Το ξέραμε και κάναμε αυτό που έπρεπε. Νικήσαμε μάλιστα καθαρά".

-Πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα με τόσο προβλήματα που αντιμετωπίσατε όλη τη χρονιά;
"Νιώθαμε πως έχουμε περισσότερο ταλέντο, αλλά παίξαμε και ως ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πιστεύω πως όταν επιστρέψαμε όλοι πίσω υγιείς, άλλαξαν πολλά".

-Σου φάνηκαν λίγο περίεργα όσα έγιναν στο τέλος του πέμπτου τελικού;
"Εντάξει, ξέρουμε πως οι φίλαθλοι εδώ έχουν μεγάλο πάθος. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς".

-Στα social media είσαι πολύ δραστήριος... 
"Πάντα μιλάω… Eίμαι ομιλητικός τύπος (γελάει). Αν μου μιλάει κάποιος, απαντάω. Για μένα είναι διασκέδαση αυτό. Δεν έχω πρόβλημα ό,τι κι αν μου λένε. Κάποιες φορές μπορεί και να βοηθήσει".

-Κάποιες φορές ειπώθηκαν και πράγματα που θα μπορούσαν να είναι δυσάρεστα. Σε επηρέασαν; 
"Δεν ανησυχώ γι' αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος με αμφισβητεί. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου"

 

-Θέλεις να μείνεις στον Παναθηναϊκό;
"Δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση στο τραπέζι. Πάντως μου άρεσε εδώ. Μου άρεσε στην ομάδα, αγαπώ τους συμπαίκτες μου... Δεν ξέρω... Αν μου προσφέρουν συμβόλαιο, θα μείνω. Θα ήθελα να μείνω... Δεν θα πω ψέματα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ