22.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ζητά τιμωρία της Τσαρούχα η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να είναι πολύ θυμωμένοι με τα σφυρίγματα των διαιτητών στον αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα περιοριστούν μόνο στην πολύ οξεία ανακοίνωση που εξέδωσαν κατά της ΕΟΚ και του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης είναι να ζητήσουν την τιμωρία της πρώτης διαιτήτριας της αναμέτρησης, Βασιλικής Τσαρούχα!

Ως επιχείρημα χρησιμοποιούν την αναιτιολόγητη στο φύλλο αγώνα αποβολή του Ηλία Παπαθεοδώρου 1',38'' πριν από το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια παράβαση 8'', που κατά τη γνώμη του έπρεπε να καταλογιστεί σε βάρος του Περιστερίου και δεν καταλογίστηκε, ωστόσο δεν αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, όπως οι περισσότεροι πίστεψαν εκείνη τη στιγμή, αλλά απ' ευθείας, με ντισκαλιφιέ. Αυτό έδειξε η Βασιλική Τσαρούχα στη γραμματεία, ωστόσο αργότερα δεν έγραψε απολύτως τίποτα στο φύλλο αγώνα για να αιτιολογήσει την απόφασή της.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν ότι βάσει κανονισμού έπρεπε η απ' ευθείας αποβολή να είναι αιτιολογημένη πλήρως και γι' αυτό το λόγο σκοπεύουν να ζητήσουν την τιμωρία της διαιτήτριας. Είναι μάλιστα πιθανό εκπρόσωπος της ΚΑΕ να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ για να θέσει αυτό το θέμα, αλλά και τα παράπονα που υπάρχουν συνολικά από τη διαιτησία αυτοπροσώπως. Και δεν αποκλείεται ο εκπρόσωπος αυτός να είναι ο ίδιος ο Μάκης Αγγελόπουλος!

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει κι άλλα παράπονα την Τσαρούχα στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι όχι μόνο από τη συγκεκριμένη φάση. Οι άνθρωποί της κάνουν λόγο για σειρά σφυριγμάτων της σε βάρος τους, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Σκούκι Σμιθ φαίνεται να σπρώχνει τον Χάρη Γιαννόπουλο και να τον ρίχνει στο έδαφος πριν πάρει την μπάλα, διασχίσει το γήπεδο και πετύχει το νικητήριο λέι απ. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα ερασιτεχνικό βίντεο με λήψη πίσω από το καλάθι του Περιστερίου, που δείχνει ότι μάλλον έχουν δίκιο στην ΑΕΚ να διαμαρτύρονται γι' αυτό.

Ψάχνει "άσο"

Εκτός από τη διαιτησία, η ΑΕΚ κοιτάζει αυτό τον καιρό τι θα κάνει και με την ομάδα της, που έχει ρεκόρ 1-3 στο πρωτάθλημα και εμφανίζει αγωνιστικά προβλήματα. Πιο χτυπητό από αυτά, είναι η απουσία καθαρόαιμου πόιντ γκαρντ (με εξαίρεση τον Γκίκα), κάτι που προκαλεί πολλαπλά προβλήματα στο παιχνίδι της. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φαίνεται πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο να προσαρμοστεί ο Ρέι στο συγκεκριμένο ρόλο, γι' αυτό έχει αρχίσει να ψάχνει την αγορά για έναν καθαρό πόιντ γκαρντ από το εξωτερικό, όπως σας είχαμε ήδη προϊδεάσει ότι θα έκανε κάποια στιγμή. Σε περίπτωση που βρεθεί ένας τέτοιος παίκτης, αυτός που θα φύγει είναι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος παίζει στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Παρτιζάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ