27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αντίδραση ή ουσιαστικό φινάλε της σειράς ;

Ο βαθμός αντίδρασης του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ Αρη θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το αν η σειρά με τον Ολυμπιακό θα "τελειώσει" ουσιαστικά από σήμερα (17.00 - Novasports 2) στο Αλεξάνδρειο ή θα μπει λίγο...αλατοπίπερο σε αυτήν.


"Δεν έχουμε καιρό να σκεφτόμαστε τη βαριά ήττα στο ΣΕΦ, αλλά θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση. Ομως ας μη γελιόμαστε όταν αγωνίζεσαι με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό εξαρτάται και τι δικαίωμα θα μας δώσει ο αντίπαλος" τόνισε ρεαλιστικά ο τεχνικός του Αρη Δημήτρης Πρίφτης που γνωρίζει καλά ότι το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι στην τελική ευθεία για το φάιναλ φορ τους κάνει να ανεβάζουν ρυθμό.

Οι ενοχλήσεις στη μέση κάνει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του Βασίλη Καββαδά στο παιχνίδι, ενώ και ο Τζάστιν Τσάκσον πονάει στο πέλμα. Ομως εδώ ο ίδιος ο παίκτης είναι αδιάφορος και σχεδόν αποτελεί ξένο σώμα τον τελευταίο καιρό και δεν είχε τυχαίο ότι ο κόουτς του Αρη προσπάθησε να τον στείλει στα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα χωρίς να τον πείσει, αλλά και δεν τον έβαλε ξανά στο ματς.

Με τον Ολυμπιακό ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη ο Ιωάννης Παπαπέτρου που τη γλύτωσε φθηνά από τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι.

 

Photo credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ