16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

2019… με Ρέπεσα η Μπουντούτσνοστ (pic)

Το 2018 έκλεισε με... απόλυση του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς για την Μπουντούτσνοστ, που δεν άργησε πάντως να βρει τον αντικαταστάτη του και αυτός είναι ο Γιασμίν Ρέπεσα.

Εποχή Γιασμίν Ρέπεσα ξημέρωσε στην Μπουντούτσνοστ, που θα πορευτεί με τον Κροάτη τεχνικό για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τις φήμες περί συμφωνίας να επιβεβαιώνονται. Ο 57χρονος προπονητής θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα από το Μαυροβούνιο, επιστρέφοντας στους πάγκους ύστερα από σχεδόν δύο ημερολογιακά έτη, αφού δεν είχε βρει σύλλογο μετά τη διετία 2015-2017, που είχε περάσει στο Μιλάνο και την Αρμάνι.

Ο Ρέπεσα αντικαθιστά τον Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς, που άφησε ως σημαντική κληρονομιά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας την περασμένη σεζόν, ενώ η Μπουντούτσνοστ είχε πάρει μερικές σπουδαίες νίκες φέτος στην Ευρωλίγκα, με κορυφαία αυτή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται ταυτόχρονα στην Εθνική Βοσνίας, αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο έργο, ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή στους στόχους της σε αμφότερες τις διοργανώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ