19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ζωή του όλη μια (πορτοκαλί) μπάλα

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ο Βασίλης Σπανούλης να γράψει ιστορία στο άδειο (λόγω τιμωρίας) κλειστό της Νέας Σμύρνης και μάλιστα Παρασκευή και 13  !

Οπως και να έχει το ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού θα μείνει για πάντα στο πάνθεον των αντίστοιχων επιδόσεων, καθώς πλέον ο Kill Bill είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ έχοντας ξεπεράσει τον Νίκο Χατζή και μάλιστα το επίτευγμα του αρχηγού των Ερυθρολεύκων είναι επικό καθώς συνδυάζει και τις ασίστ όπου θυμίζουμε πρόσφατα έγινε ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας ξεπερνώντας εκεί τον καλό του φίλο Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η κλάση και το ταλέντο αυτού του σπάνιου παίκτη από τότε που δέκα χρονών έπαιξε για πρώτη φορά στον Κεραυνό Λάρισας είχε φανεί από νωρίς. Το βασικό είναι ότι τα  αξιοποίησε στο έπακρο και αποτελεί - ακόμα και σήμερα πιο πολύ μάλιστα - παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο δουλειάς και προετοιμασίας πριν από έναν αγώνα αλλά και γενικότερα στην προπόνηση.

 

Δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα του esake.gr  για τον Βασίλη Σπανούλη από τον δικό μας Γιώργο Πετρίδη,  ΕΔΩ:

Στο οποίο πέρα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από στιγμές στην καριέρα του, μνημονεύονται και οι πρώτοι πόντοι του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (29/9/2001 κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του Αμαρουσίου) η πορεία του στη συνέχεια, αλλά και ένα πολύ όμορφο στατιστικό που δείχνει κόντρα σε ποιες ομάδες έχει πετύχει τους 5205 πόντους του  ως τώρα.

 

 

BUZZER BEATERS Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ...

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΡΕΑΛ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ (ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ)

 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

 

ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΜΙΤΣ


Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

 

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ