25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Το Αίγιο… ξανακάνει ένσταση, το Basketa.Gr απαντά

Το Basketa.Gr προστέθηκε στο... πλήθος αθηναϊκών μέσων που κυνηγάει εδώ και χρόνια την ομάδα μπάσκετ του Αιγίου. Ετσι μας πληροφόρησε με μια ...ελαφρώς συγχυσμένη ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας, διώχνοντας την αγωνία τουλάχιστον για το αν υπάρχει τέτοια. Διοίκηση δηλαδή. Οχι τίποτα, αλλά την ψάχνουν μάταια οι παίκτες, τα μέλη της ομάδας και οι λοιποί επί μακρώ απλήρωτοι. Αυτοί που έκαναν και αποχή τον περασμένο μήνα, καταγγέλοντας με σκληρή ανακοίνωση όχι μόνο την απληρωσιά αλλά και την κατά πρόσωπο κοροϊδία από τον πρόεδρο που δήλωνε ότι "δεν υπάρχει φράγκο" και σουλατσάροντας στην προπόνηση έλεγε ότι "ένα 20άρικο έχω πάνω μου". Πριν παραιτηθεί και βάλει τους... αντ' αυτού συνεργάτες του να συνεχίσουν το ίδιο έργο. Αυτό βέβαια δεν μας αφορά, πέραν της καταγραφής των όσων κατήγγειλαν οι μετέχοντες στην ομάδα.


Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του Αιγίου, στο δημοσίευμά μας αναφέρθηκε ένα ράγισμα στο ταμπλό του κλειστού Μελισσίων που προκάλεσε την αναβολή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ αυτά ήταν πολλαπλά. Τα ραγίσματα. Αποκρύψαμε πλήθος ραγισμάτων. Γίνεται ξεκάθαρο ότι κυνηγάμε το Αίγιο. Πώς αλλιώς να το ερμηνεύσεις;


Λέει ακόμα η ανακοίνωση ότι τους κυνηγάμε επειδή αναφέραμε ότι θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Κάτι άλλο θέλουν να πουν όταν τα δικά τους λόγια λένε ότι "αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένσταση και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας βάση του κανονισμού της Ε.Ο.Κ.". Εμείς οι κακοήθεις ερμηνεύσαμε αυθαίρετα ότι θέλουν στο ματς στα χαρτιά. Αυτοί απλά κατέθεσαν ένσταση για... να πάρουν το ματς στα χαρτιά.


Το τι αναφέρει το άρθρο και η παράγραφος που επικαλούνται για να πάρουν το ματς στα χαρτιά, εμείς το διαβάσαμε. Και το καταλάβαμε, είναι αρκετά σαφή ελληνικά. Σίγουρα όχι εύκολα για όλους. Ειδικά αν δεν το έχει διαβάσει κάποιος. Αλλά επίσης δεν μας πέφτει λόγος, υπάρχει δικαιοδοτικό όργανο, αυτό θα αποφασίσει. Και τότε θα μάθουμε αν το Αίγιο ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ή όχι. Μέχρι τότε, απλά θα ξέρουμε ότι μεγάλωσε η παγκόσμια συνωμοσία κυνηγτού του Αιγίου. Οχι από έχοντες λαμβάνειν χρήματα από την διοίκησή του. Από ΜΜΕ που έχουν βάλει στόχο να το εξοντώσουν.

Στο δημοσίευμά μας, υπάρχει πράγματι ένα εκφραστικό λάθος. Οτι το ματς δεν αναβλήθηκε μετά από ένσταση του Αιγίου, αλλά όταν αποφασίστηκε, υποβλήθηκε η ένσταση. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. Δικαίωμά του, αλλά την έκανε. Ολα τα άλλα, είναι να 'χαμε να λέγαμε...


Καληνύχτα, καλή τύχη και καλή συνέχεια. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ