36.5 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ώρα Παγκοσμίου… και στη Σενζέν (pic)

Το Μουντομπάσκετ της Κίνας πλησιάζει και η χώρα τοποθετεί με τον καιρό ρολόγια στις πόλεις, που θα το διοργανώσουν, με τη Σενζέν να μετρά αντίστροφα.

Μετά από τέσσερις πόλεις, που ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και μετρούν ήδη αντίστροφα για το μεγάλο τζάμπολ της 31ης Αυγούστου, η Σενζέν έγινε η πέμπτη που τοποθέτησε το σχετικό ρολόι. Σε μια όμορφη εξωτερική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την Huaqiang North Commercial Area, γνωστή ως ο κορυφαίος δρόμος σε θέματα ηλεκτρονικά για την Κίνα, το ρολόι του χορηγού της FIBA τοποθετήθηκε και η πόλη είναι έτοιμη.

Οι υψηλές προσωπικότητες δεν ήταν λίγες, με παρουσίες όπως του Λιου Κεϊούν, αντιπροέδρου της FIBA και της κινεζικής ομοσπονδίας, προέδρου της ομοσπονδίας της Γκουαντόνγκ και Γενικού Γραμματέα της τοπικής επιτροπής του Μουντομπάσκετ, του Χαν Ζινγκιουάν, εκτελεστικού Γενικού Γραμματέα της επιτροπής της Σενζέν για το Μουντομπάσκετ και Διευθυντή του Οργανισμού πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού, του Γε Τζινγκουΐ, Γενικού Γραμματέα της τοπικής επιτροπής, Διεθυντή του μάνατζμεντ του Διοικητικού Κέντρου του μπάσκετ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Κίνα, της Λιου Ζιάκεν, Γενικής Γραμματέως της τοπικής οργανωτικής επιτροπής της Σενζέν και Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης της Σενζέν, καθώς και του Φρανκ Λέντερς, Γενικού Διευθυντή των ΜΜΕ και του μάρκετινγκ της FIBA.

«Το να διοργανώνει μεγάλα γεγονότα η Σενζέν δεν είναι κάτι καινούργιο για αυτήν, έχοντας διοργανώσει την Πανεπιστημιάδα του 2011. Εκτός από τα αθλητικά γεγονότα, η πόλη είναι γνωστή για την ειδικότητά της στην τεχνολογία, κάτι που την καθιστά ένα ενδιαφέρον και ενθουσιώδες μέρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο κύριος Λέντερς, για να συμπληρώσει πως «η Σένζεν έχει δεχθεί σπουδαία υποστήριξη από την περιφέρεια της Γκουαντόνγκ για την προετοιμασία της να αποτελέσει οικοδέσποινα του Μουντομπάσκετ 2019. Εκ μέρους της FIBA, ευχαριστώ την περιφέρεια και τους κυβερνώντες της για τη βοήθεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ