25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ώρα… νοκ άουτ στην Κίνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στην Κίνα, με τις αναμετρήσεις να είναι πλέον νοκ άουτ. Την Τρίτη (10/09) θα γίνουν οι πρώτοι δύο προημιτελικοί.

Η Αργεντινή θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία στην Ντονγκουάν, με την πρώτη να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2020 στο Τόκιο και -χωρίς άγχος- να αναζητεί την υπέρβαση και τους «Πλάβι», που ταξίδεψαν στην ασιατική χώρα με υψηλούς στόχους, να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει στη διάθεσή του και το Βασίλιε Μίτσιτς, που θρηνεί την απώλεια της μητέρας του.

Στη Σαγκάη θα παίξουν η Ισπανία με την Πολωνία. Οι Ίβηρες δείχνουν να έχουν το «πάνω χέρι» κόντρα στους αντιπάλους τους, οι οποίοι έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες και θα παραταχθούν χωρίς πίεση, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Θυμίζουμε πως στους άλλους δύο ημιτελικούς, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (11/09), οι ΗΠΑ θα κοντραριστούν με τη Γαλλία στην Ντονγκουάν και η Αυστραλία με την Τσεχία στη Σαγκάη.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Τρίτη 10/09
14.00 Αργεντινή-Σερβία ΕΡΤ SPORTS
16.00 Ισπανία-Πολωνία ΕΡΤ SPORTS

Τετάρτη 11/09
14.00 ΗΠΑ-Γαλλία ΕΡΤ SPORTS
16.00 Αυστραλία-Τσεχία ΕΡΤ SPORTS



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ