26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ώρα κούπας και ταμείου στο Basketball Champions League

Μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά για το Final Four του Basketball Champions League που ολοκληρώνεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στον μεγάλο τελικό, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενη τη Μονακό. Η θέληση της Ένωσης για να φτάσει στον τρίτο ευρωπαϊκό της τίτλο είναι τεράστια. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» και στην κατάκτηση του τροπαίου από τους «κιτρινόμαυρους».

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθεί με τη Χιπουσκόα. Θα στηρίξουμε τον άσο με διαφορά τουλάχιστον 17 πόντων. Το «διπλό» θα επιλέξουμε στο ματς της Μπέτις με την Μπασκόνια, ενώ η τριάδα θα κλείσει με τον άσο στο ματς της Γκραν Κανάρια με τη Μάλαγα.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάμπεργκ θα κοντραριστεί με τη Βόννη. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πάμε με το «διπλό», έχοντας 10,5 πόντους πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι. 

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Φουλ δράση στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Μπρέσια αναμένεται να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο με τουλάχιστον εννιά πόντους διαφορά. Στο διπλό θα πάμε στον αγώνα της Πέζαρο με τη Βενέτσια, ενώ η Τρέντο μπορεί να «λυγίσει» τη Σάσαρι εντός έδρας. Η τετράδα θα κλείσει με την Αβελίνο να επικρατεί στο γήπεδο της Βίρτους Μπολόνια.

Στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και την Εφές θα ποντάρουμε στον άσο. Τέλος, η Βιλερμπάν μπορεί να φύγει με το «διπλό» από το «Μπομπλάν», επικρατώντας της Λιμόζ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Μονακό - ΑΕΚ   2    1,93

Τριάδα

Ρεάλ (-16,5) - Χιπουσκόα   1   1,90

Μπέτις - Μπασκόνια    2   1,35

Γκραν Κανάρια - Μάλαγα   1    1,75

Μονό

Μπάμπεργκ - Βόννη (+10,5)   2   1,93

Τετράδα

Μπρέσια (-8,5) - Τορίνο   1     1,90

Πέζαρο - Βενέτσια    2    1,47

Τρέντο - Σάσαρι  1    1,47

Βίρτους Μπολόνια - Αβελίνο   2    2,45

Μονό

Νταρουσάφακα - Εφές    1    1,57

Μονό

Λιμόζ - Βιλερμπάν  2   2,25



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ