17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ώρα Ευρώπης για Σωτηρίου – Παυλοπούλου

Η Ευρώπη μπαίνει στο πρόγραμμα για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο EuroCup Γυναικών. Όπως και στην περίπτωση των άλλων διοργανώσεων που τελούν υπό την αιγίδα της FIBA θα γίνουν σε καθεστώς φούσκας και θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένες πόλεις. Ανάμεσα στις ομάδες που έμαθαν που θα αγωνιστούν είναι η Τσεγκλέντ της Κατερίνας Σωτηρίου και η Sepsi-SIC της Πηνελόπης Παυλοπούλου.

Η ουγγρική Τσεγκλέντ θα ταξιδέψει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Χατάι. Στον Γ’ Όμιλο, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δύσκολος, θα αγωνιστούν ακόμη δύο τούρκικες ομάδες, η οικοδέσποινα Χατάι ΒΒ και η Άδανα ΒΒ, καθώς και η ρώσικη Σπαρτάκ Μ.

Η Παυλοπούλου δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός συνόρων με την ομάδα της. Η Sepsi – SIC θα αγωνιστεί στη Ρουμανία και στον Όμιλο Στ’ θα βρίσκονται ακόμη η γαλλική ESBVA-LM, η βελγική Ναμίρ και η Καδί Λα Σέου από την Ισπανία.

Ο Α’ Όμιλος θα φιλοξενηθεί στο Γκιορ (Ουγγαρία), ο Β’ στην Άγκυρα (Τουρκία), ο Δ’ στο Μπρνο (Τσεχία0, ο Ε’ στο Λαντερνό της Βρετάνης (Γαλλία), και ο Ζ’ στη Βαλένθια (Ισπανία). Απομένει να οριστεί η πόλη στην οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Ε’ Ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 ως τις 22 Ιανουαρίου 2021.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στη φάση των 16. Όλοι οι αγώνες και στη συνέχεια θα διεξαχθούν σε «φούσκες». Η φάση των 16 και οι προημιτελικοί θα γίνουν σε τέσσερις πόλεις όπως και τα πλέι οφ (16-18/3) με τη σεζόν να ολοκληρώνεται με το Final Four το διάστημα 9-11 Απριλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ