16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ώρα Διηπειρωτικού στην Τενερίφη (pics+vid)

Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και ο πρώτος διεθνής τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στην Τενερίφη.

Ο λόγος για το Διηπειρωτικό Κύπελλο της FIBA, το οποίο θα διεκδικήσουν η νικήτρια του πρώτου Basketball Champions League, Τενερίφη, και η Πρωταθλήτρια Αμερικής, Γουάρος ντε Λάρα, από την Βενεζουέλα. Μετά τo Final Four του BCL, η πρώην ομάδα του Γιώργου Μπόγρη θα διεκδικήσει ακόμα μια διάκριση εντός έδρας. Στις 20:00 λοιπόν, η "Santiago Martin Arena" βάζει τα καλά της για να υποδεχθεί τους δύο μονομάχους. 

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση των γηπεδούχων:

Η ομάδα από την Βενεζουέλα διεκδικεί το δεύτερο Διηπειρωτικό της Κύπελλο μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου με 74-69 επί των Σκάιλαϊνερς. Η γερμανική ομάδα αγωνίστηκε ως κάτοχος του FIBA Europe Cup. Λόγω της διαμάχης της FIBA με την Ευρωλίγκα, η ευρωπαϊκή ομάδα που συμμετέχει στον θεσμό προέρχεται πλέον από το BCL.

Η άφιξη της Γουάρος ντε Λάρα στην Τενερίφη:

Ο προπονητής της Τενερίφης, Νέναντ Μάρκοβιτς, υπολογίζει τους Βενεζουελάνους, τονίζοντας πως ξέρουν να κερδίζουν και πως δεν πρόκειται να φοβηθούν 3, 5 ή 8 χιλιάδες κόσμου.

Αξίζει να τονίσουμε πως στην ομάδα της Νοτίου Αμερικής αγωνίζεται και ο Νέιτ Ρόμπινσον, τρεις φορές νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο ΝΒΑ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ