17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ώρα… αποφόρτισης στην Καστοριά (pics)

Πολύτιμες «ανάσες» πήραν οι παίκτες του Άρη στην Καστοριά, πριν επιστρέψουν στο παρκέ του κλειστού του Άργους Ορεστικού για να συνεχίσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (26/08) περιελάμβανε για τους Θεσσαλονικείς πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και πισίνα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει ξανά την ευκαιρία να προπονήσει τους παίκτες του τη Δευτέρα (27/08), οπότε οι «κίτρινοι» θα πατήσουν ξανά παρκέ για να προπονηθούν δις.

Η ανακοίνωση: «Χαρακτήρα αποφόρτισης είχε η σημερινή (26/08) προπόνηση για τους παίκτες του Άρη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του κατήρτισαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και πισίνα, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Η μείωση της έντασης ήταν απαραίτητη για τους "κίτρινους", μετά τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στο Άργος Ορεστικό, όπου η ομάδα μας πραγματοποιεί από την περασμένη Πέμπτη (23/08) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αύριο (27/08), οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ την Τρίτη (28/08) το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στην Καστοριά, στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ