17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ύμνοι για Γιάννη κι έκκληση στους… θεούς (vid+pic)

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια αναφέρθηκαν στο Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ. «Ύμνοι» και από Ρέτζι Μίλερ.

Οι δύο πρώτοι εκθείασαν τις φετινές εμφανίσεις του μέσω της εκπομπής του NBA στο TNT, με τον 54χρονο παλαίμαχο φόργουορντ να αναφέρει σχετικά: «Τα πάει εξαιρετικά έχοντας χάσει τον πατέρα του πρόσφατα και παίζοντας με πένθος. Του έστειλα ένα μήνυμα τότε. Όταν είσαι στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι τι συμβαίνει στη ζωή σου. Είναι καταπληκτικό παιδί και θα ανεβαίνει συνέχεια, για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Ο «Σακ» στάθηκε στη θέση που παίζει εν συγκρίσει με το ύψος του, συμπληρώνοντας: «Όλοι οι ψηλοί θέλουν να παίζουν γκαρντ. Ο Τζέισον Κιντ είδε κάτι σε αυτό το παιδί και αποφάσισε να του δώσει την μπάλα και να τον αφήσει να κάνει αυτό που κάνει. Για εμένα είναι κάτι σαν έναν ύψους 2,11μ. Ράσελ Ουέστμπρουκ, γιατί σου επιτίθεται με εκατό μίλια την ώρα. Όταν φτιάξει και το σουτ του, θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Ναι, με έχει εντυπωσιάσει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=JHi3R1BjAKo

Από την πλευρά του ο Ρέτζι Μίλερ, που βρέθηκε στο MECCA και απόλαυσε από κοντά τον «Greek Freak», έγραψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram: «Εάν ακούν οι θεοί του μπάσκετ, στην επόμενη μπασκετική ζωή μου παρακαλώ αφήστε με να επιστρέψω με τον υπερταλαντούχο Γιάννη, αλλά να με αφήστε με το σουτ μου, δεν ζητάω πάρα πολλά, έτσι;», δημοσιεύοντας και φωτογραφία μαζί του.

https://www.instagram.com/p/BauqoO8nQ94/?taken-by=reggiemillertnt



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ