24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όχι και στην ΤΣΣΚΑ για Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει πως είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον στις τάξεις του. Και το έδειξε στην πράξη για μία ακόμη φορά: Με ένα ακόμη «όχι» σε προσφορά για την παραχώρηση του παίκτη. Αυτή τη φορά προς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη, αλλά οι «πράσινοι» έδωσαν και πάλι αρνητική απάντηση. Αυτό που περιμένουν πλέον είναι αν θα υπάρξει όντως πρόταση προς τον Σίνγκλετον από το ΝΒΑ.

Βουγιούκας: Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα

Επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και πολύ το χαίρεται. Ο λόγος για τον Ίαν Βουγιούκα, που επαναπτρίζεται για τους «πράσινους» και ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα που τόσο του είχε λείψει στο εξωτερικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια. Σε μία ομάδα η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ και που πάντα έχει πολύ υψηλούς στόχους, με ακόμη μεγαλύτερο την επιστροφή της στο Final 4. Θέλω, λοιπόν, να γίνω κι εγώ ξανά κομμάτι αυτής της ομάδας και να κάνω ό,τι μπορεί για να πετύχει και τους τρεις στόχους της".

Ο Έλληνας σέντερ τονίζει πως η θητεία του στο «τριφύλλι» ήταν αυτή που τον βοήθησε να πάρει και τα πρώτα του συμβόλαια εκτός συνόρων: «Έπειτα από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, όπου με βοήθησε και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσω από την πρώτη θητεία μου στο ΟΑΚΑ, επιστρέφω πιο ώριμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να δώσω ακόμη περισσότερα πράγμα στο παρκέ. Ήμουν τυχερός που στην πρώτη μου θητεία κατέκτησε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, είμαι τυχερός και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να τα διεκδικήσω και πάλι με την ίδια ομάδα".

Ο επίλογος του ανήκει: «Ανυπομονώ να σας ξαναδώ στο ΟΑΚΑ και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που τόσο μου έλειψε. Τα λέμε από κοντά!".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ