24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όχι» από Ζιάγκο

Την αναζήτηση προπονητή πρέπει να συνεχίσει ο Ιπποκράτης Κω, αφού δέχθηκε αρνητική απάντηση από τον Βαγγέλη Ζιάγκο και κοιτάζει τους επόμενους στόχους του, με επικρατέστερο τον Φώτη Τακιανό.

Οι επαφές έγιναν, το ραντεβού επίσης, αλλά ο «γάμος» όχι. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δε θα γίνει προπονητής του Ιπποκράτη Κω για την νέα αγωνιστική περίοδο, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρει την ομάδα στην Α2 Ανδρών, με τον Έλληνα τεχνικό να ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά αρνείται ευγενικά, σε μία σεβαστή πρόταση που του είχε κατατεθεί, δείχνοντας το όραμα που έχει η ομάδα για να σημειώσει μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Ιπποκράτης, λοιπόν, αφού είδε τον κόουτς Ζιάγκο να αρνείται, με τον ίδιο επίσης να αναζητεί τον καταλληλότερο προορισμό, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην παραμονή του Πανιωνίου στη Stoiximan.gr Basket League φέτος, πρέπει να «τσεκάρει» τις εναλλακτικές του λύσεις. Αυτή που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα, είναι εκείνη του Φώτη Τακιανού, και δεν αποκλείεται ο έτερος Έλληνας προπονητής, που τελείωσε την χρονιά που μόλις πέρασε στα Τρίκαλα, να γίνει κάτοικος Κω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ