20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ότι λάμπει είναι…Χρυσός (vid)

Αν ένας προπονητής είναι ικανός στο να παίρνει νεαρούς παίκτες, και να τους μετατρέπει σε σημαντικούς αθλητές για την ομάδα τους, αυτός είναι ο Κώστας Σορώτος, ο οποίος συνδυάζει την ανάδειξη παικτών, αλλά και την πορεία σωτηρίας της Δάφνης Δαφνίου.

Έτσι, ένας από τους παίκτες που έχουν ανεβάσει στο κατακόρυφο την απόδοση τους είναι ο 21χρονος γκαρντ, Λευτέρης Χρυσός (1,94) στην πρώτη μεστή σεζόν της ως τώρα καριέρας του. Ο ιατρός (σπουδάζει στην Ιατρική Αθηνών, έχοντας περάσει στην σχολή ως 7ος πανελλαδικά) με θητεία στις μικρές Εθνικές ομάδες, και έχοντας γίνει δεκτός από το UCLA, Boston College, ξεκίνησε την καριέρα του στον ΓΣ Κηφισιάς, για να συνεχίσει σε Μαρούσι, Δούκα, Αγία Παρασκευή και πέρυσι στην Α2 με το Ψυικό, έχει ως τώρα 5,2 πόντους σε 19 συμμετοχές στην Β' Εθνική, πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι του, στη νίκη με 77-75 επί τους Τρίτωνα.

Σε αυτό έφτασε σε double-double, έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα κατορθώματα του:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ