19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όταν ο χαμένος λυγίζει… Συγκλονιστικό βίντεο!

Είναι τρομερό πόσο έντονα συναισθήματα μπορεί να γεννήσει ο αθλητισμός. Ειδικά σε 19χρονα παιδιά, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους κι όμως μια ήττα, έστω και σε τελικό τουρνουά του NCCA, αντιμετωπίζεται ως καταστροφή!

Το Κεντάκι ήταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Έχασε, όμως, στους "8" από το Νορθ Καρολάινα, άλλο φαβορί αυτό, και έμεινε έξω από το φάιναλ φορ. Με σουτ στα 0,3''. Δύσκολο να το καταπιείς αυτό, ομολογουμένως. Πόσω μάλλον όταν είσαι 19 χρονών και δεν έχεις εμπειρίες από τη ζωή. Δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις.

Η αντίδραση του ΝτεΆρον Φοξ, ενός από τους κορυφαίους παίκτες του Κεντάκι, μετά το παιχνίδι, στα αποδυτήρια και μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Δεν δακρύζει απλώς, κλαίει με λυγμούς, αγκαλιάζει τον συμπαίκτη του, Έντρις Αντεμπάγιο, που είναι δίπλα και κλαίνε μαζί! Δεν έχει σημασία τι λένε. Η εικόνα προκαλεί ανατριχίλα.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουμε", λέει με λυγμούς ο Φοξ. Ποιος; Ένα παιδί που τον Ιούνιο πιθανότατα θα είναι lottery pick στο ΝΒΑ και του χρόνου τέτοιον καιρό θα λάμπει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου έχοντας ανοίξει φτερά για μια λαμπρή καριέρα. Όμως τώρα έτσι νιώθει. Επειδή ένα σουτ 0,3'' πριν από το φινάλε του αγώνα, τού στέρησε μια νίκη. Που γι' αυτόν σήμερα ήταν η πιο σημαντική από όλες. Δεν έχει συνειδητοποιήσει όμως πόσο μέλλον έχει μπροστά του.

Δείτε την εικόνα. Είναι πραγματικά συγκλονιστική. Το μεγαλείο του αθλητισμού μέσα σε 2'.04'''...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ