16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όταν ο Γκαντίδης… αντιμετώπισε τον Γκαντίδη

Μια όμορφη μπασκετική ιστορία έγραψε η αναμέτρηση του Μαντουλίδη με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, αφού τα αδέλφια Γκαντίδη έπαιξαν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πόσες φορές μπορεί να δει κανείς δύο αδελφούς να παίζουν στο ίδιο παρκέ; Είτε ως συμπαίκτες, είτε ως αντιπάλους; Όχι πολύ συχνά. Είναι πολύ όμορφο, επομένως, να βλέπουμε να εκτυλίσσονται στο άθλημα τέτοιες όμορφες ιστορίες. Μία από αυτές υπήρξε και στη 10η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, εκεί όπου οι αδελφοί Γκαντίδη αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον, στην αναμέτρηση του Μαντουλίδη με τον Εύαθλο Πολυκάστρου.

Ο Μιχάλης Γκαντίδης, ο μεγαλύτερος αδελφός, παίζει στον Εύαθλο, έχοντας επιστρέψει εκεί το περασμένο καλοκαίρι, αφού είχε αγωνιστεί και τη διετία 2014-2016, με τα τελευταία δύο χρόνια να τα περνά με υποσχετική στον Μαντουλίδη. Είναι φοιτητής Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο 4ο έτος κι έχει ένα δικό του σημαντικό ρόλο, δικαίως κερδισμένο από τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Στην αντίπερα όχθη, ο Θωμάς Γκαντίδης αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό προϊόν του σχολείου του Μαντουλίδη, όπως και ο αδελφός του, όντας μαθητής Γ' Λυκείου στα εν λόγω Εκαπιδευτήρια.

Αυτός, που χάρηκε μετά το συγκεκριμένο ματς, ήταν ο μικρός αδελφός, ο Θωμάς, αφού ο Μαντουλίδης «συνέτριψε» με 96-71 τον Εύαθλο και συνεχίζει μια πολύ καλή έως τώρα πορεία, για τα δεδομένα, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Παρών στην εξέδρα, φυσικά, ήταν και ο πατέρας τους, Χρήστος Γκαντίδης, πρώην διαιτητής εθνικών κατηγοριών.

Ένα αμιγώς μπασκετικό σόι, λοιπόν, που γράφει μια όμορφη ιστορία...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ