18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όταν «μιλoύν» οι εικόνες (pics)

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η 19η αγωνιστική της Basket League, με εκπλήξεις και ανατροπές εντός παρκέ, αλλά και… παρατράγουδα.

Στο Ρέθυμνο, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Πάτρα και την Αθήνα «ταξίδεψε» αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/03) το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Eurokinissi.gr κατέγραψε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από τα ματς και το Basketa.gr σας τις παρουσιάζει…

«Μελίνα Μερκούρη»
Ρέθυμνο-Πανιώνιος:
Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν από την Κρήτη, αν και βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά ακόμα και 13π., και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη.

  

Κλειστό Πυλαίας
ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Λήμνου:
Οι νησιώτες σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους, επικρατώντας των «ασπρόμαυρων» στο «PAOK Sports Arena», και φυσικά το πανηγύρισαν δεόντως.

        

Βενετόκλειο
Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο:
Το Λαύριο «βύθισε» κι άλλο τους «θαλασσί», που συνεχίζουν να βρίσκονται στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το Ρέθυμνο, ενώ εκείνο παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας.

    

ΟΑΚΑ
ΑΕΚ-Κύμη:
Η «Ένωση» κέρδισε έστω και με δυσκολία τους Ευβοιώτες, αλλά βρέθηκε σε... αναμμένα κάρβουνα όταν είδε το Χάουαρντ Σαντ-Ρος να μένει καθηλωμένος στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας τραυματισμού.

  

«Δημήτρης Τόφαλος»
Προμηθέας Πατρών-Χολαργός
: Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν ακόμα μία εντός έδρας νίκη, ενώ το κακό ήταν διπλό για το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη, που «έχασε» εξαιτίας τραυματισμού το Διονύση Σκουλίδα.

«Ανδρέας Παπανδρέου»
Περιστέρι-Άρης:
Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση στα δυτικά προάστια, στην οποία είχαμε προσωρινή διακοπή και μερική εκκένωση, με τους γηπεδούχους να φθάνουν εν τέλει στην επικράτηση.

ΣΕΦ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:
Το ντέρμπι «αιωνίων» δεν έγινε ποτέ, με το φύλλο αγώνα να κλείνει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στο Μαρούσι.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ