22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όταν η μητέρα της Σαπλαούρα ράγισε καρδιές… (vid)

Η συγκίνηση ήταν εμφανής στο πρώτο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα», με τη μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού να παίρνει το λόγο και να συγκλονίζει όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο Απόλλων Πατρών, ο Οίαξ Ναυπλίου και ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχθηκαν το κάλεσμα του Αγρινίου, όχι μόνο για τη διεξαγωγή τεσσάρων δυνατών αγώνων στο ΔΑΚ της πόλης. Ήρθαν, επίσης, για να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης Μαργαρίτας Σαπλαούρα, που έφυγε από τη ζωή το Μάιο του 2018 και βύθισε στη θλίψη το ελληνικό μπάσκετ, λόγω και του πατέρα της, Νεκτάριου, χρόνια αγωνιζομένου στις εθνικές κατηγορίες (στην φώτο δεύτερος κάτω από αριστερά).

Το αγωνιστικό κομμάτι, επομένως, δεν ήταν το μοναδικό που απασχόλησε αυτό το τουρνουά, ιδιαίτερα τη στιγμή που πήρε το λόγο η Έλενα Παπαγιάννη, μητέρα της Μαργαρίτας. Δείχνοντας δύναμη ψυχής και συγκλονίζοντας όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, η κυρία Παπαγιάννη ευχαρίστησε άπαντες, όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, για να απευθύνει στο τέλος μερικά λόγια στην ίδια της την κόρη, στέλνοντας το μήνυμα πως θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές όλων.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την ανατριχιαστική στιγμή...

Πηγή: Sinidisi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ