33 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Όταν έχεις φανέλα… (vids)

Η δεύτερη ημέρα μιας εβδομάδας με κομβική σημασία για την Ευρωλίγκα, συνεχίστηκε με... αήττητο για τις ελληνικές ομάδες χάρη στην επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, σε ένα φινάλε της 17ης αγωνιστικής, που έδειξε πως όσο πιο κρίσιμα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο πολύ φαίνεται τι σημαίνει να έχεις όνομα... βαρύ σαν ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε... στο δικό του «πρέπει» και κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου με 77-67. Η ανωτερότητα των «πρασίνων» δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο και η «διαβολοβδομάδα» άρχισε θετικά για αυτούς, αφού έπιασαν τους «Βαυαρούς» στην οκτάδα της Ευρωλίγκα, αξιοποιώντας τη δύναμη του ΟΑΚΑ για να έχει υπέρ τους και τη διαφορά.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε... μια απογευματινή βαρκάδα στο Βόσπορο, περνώντας με 80-65 από την έδρα της Νταρουσάφακα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζουν τη συλλογή νικών, μετά την απώλεια από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, βρίσκοντας ρυθμό και πείθοντας επιτέλους, για τις προσδοκίες που κάθε χρόνο δημιουργούν, με μια νέα κυρίαρχη εμφάνιση.

Σκούρα τα βρήκε η Μακάμπι, αλλά κατέβαλε με 81-76 την Μπουντούτσνοστ. Η ομάδα από το Ισραήλ είδε τους Μαυροβουνίους να είναι την περισσότερη ώρα μπροστά στο σκορ, αλλά έδειξαν χαρακτήρα, ίδιον της έλευσης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τους Ζούσμαν και Ουίλμπεκιν να εξασφαλίζουν άλλο ένα αποτέλεσμα, που διατηρεί την ελπίδα της οκτάδας.

Τεράστιο «διπλό» στο Μιλάνο πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, με 90-85 κόντρα στην Αρμάνι. Οι Καταλανοί ήταν ξανά πειστικοί και κατάφεραν, με αυτό το αποτέλεσμα, να μείνουν πολύ κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, σε μια εξαιρετική είδηση περιμένοντας τον Παναθηναϊκό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο τέλος αυτής της διπλής εβδομάδας.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 8/1:

Χίμκι-Φενέρμπαχτσε 84-78
Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές 58-79
Ολυμπιακός-Μπασκόνια 91-87 (80-80 κ.α.)
Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης 67-75

Παρασκευή 9/1:

Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 65-80
Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μονάχου 77-67
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπουντούτσνοστ 81-76
Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 85-90

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ