20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όσο πιο ψηλά όσο πιο καλά για την Καστοριά (pics – vid)

Την δεύτερη της σεζόν στην Α2 Ανδρών ξεκίνησε χθες (17/8) ο ΑΣ Καστοριάς,  ο οποίος έβαλε μπροστά την προετοιμασία του, με τον Νίκο Καραγιάννη να αναλαμβάνει το έργο να δημιουργήσει ουσιαστικά μι ομάδα από την αρχή.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σούλιο, η ομάδα της Μακεδονίας άλλαξε κατά σχεδόν τα 8/10, με τους Δημήτρη Δαραβίγκα, Δημήτρη Αποδόπουλο και Χριστόφορο Τερσενίδη να συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ, ενώ αποκτήθηκαν οι Μιχάλης Βλάχος , Ντομίνικας Ντομάρκας, Πέτρος Μελισσαράτος, Θωμάς Αμπάρας. Αντρέας Πετρόπουλος, Γιάννης Βαβάτσικας, Θάνος Χονδρογιάννης, Αλέξης Ράπτης, Σάββας Χρυσόπουλος, Σάββας Πεχλιβανίδης και Αναστάσιος Νέστορας.

Άπαντες αρχικά συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», ενώ, στη συνέχεια, ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα εκγύμνασης στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ναούμ Δίτσιος στις δηλώσεις του ανέφερε πως : «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και πως στόχος είναι η Καστοριά να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ ο Νίκος Καραγιάννης τόνισε πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με υγεία και κίνητρο να διακριθούν μέσα από την ομάδα.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό ρεπορτάζ για την πρώτη της Καστοριάς και τις ανάλογες φωτογραφίες όπως δημοσιεύτηκαν στο «sentra.com.gr»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ