25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όρθια» στη δεύτερη παράταση η Μπαχτσεσεχίρ (vids)

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Μπαχτσεσεχίρ, πανηγυρίζοντας μεγάλη νίκη με 92-91 στη δεύτερη παράταση επί της Μπεσίκτας μες στο «Akatlar Spor Ve Kultur Kompleksi».

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την πέμπτη φετινή νίκη τους, αφήνοντας στο 7-9 τους αντιπάλους τους, με τον Τρέι Γκόλντεν να «σταματάει» στους 37π. και τις εφτά ασίστ, ενώ 20π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ είχε ο Μάνγκο Μάθιανγκ. Ο Σακίλ Ο’ Νιλ Μακ Κίσιτς με 26π. και ο Ογκούζ Σαβάς με 23π. και δώδεκα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους «μαυραετούς».

Ο Γκόλντεν με τζαμπ σουτ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 73-73, με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του ματς, αφού ούτε ο Σαβάς ούτε ο Τόντρικ Γκότσερ (12π., οκτώ ριμπάουντ) ευστόχησαν στα σουτ που επιχείρησαν στα τελευταία 26’’. Ο Μάθιονγκ με κάρφωμα ισοφάρισε σε 73-73, στο φινάλε της πρώτης παράτασης, με τον Γκότσερ να αστοχεί στη συνέχεια σε τρίποντο. Στη δεύτερη παράταση το Γκόλντεν και ο Χαντί Οζντεμίρ (4π., εφτά ριμπάουντ) με μία ελεύθερη βολή έδωσαν προβάδισμα τριών πόντων στους φιλοξενουμένους (89-92, 3’’ για τη λήξη), με τον Ισμέτ Ακπινάρ (18π., έξι ασίστ) απλώς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ