29.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Όρθια η Φενέρ στο θρίλερ με την Τόφας

Παρασυρόμενη πιθανότατα από την ευφορία της νίκης επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε με σχετική χαλαρότητα το παιχνίδι του τουρκικού Πρωταθλήματος με την Τόφας και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Τελικά απέφυγε την γκέλα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 104-103 εκτός έδρας.

 


Το παιχνίδι θα μπορούσε να πάει στην παράταση, όμως ο ΝτεΒόν Ακούν Πουρσέλ αστόχησε στο τέλος σε μία βολή και έτσι έμεινε το 103-104. Η ομάδα του Κοκόσκοβ πάντως έκανε... φιλότιμη προσπάθεια να χάσει ένα παιχνίδι που έδειχνε δικό της, καθώς μία διαφορά οχτώ πόντων στο τελευταίο λεπτό, έπεσε στον έναν στα 19''! Ο Πουρσέλ κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο από τον Μπόμπι Ντίξον, όμως ευστόχησε μόνο στις δύο βολές.

 


Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 28 πόντους, 18/19 βολές και επτά ασίστ ενώ ο Γιαν Βέσελι είχε 16 πόντους, έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ. Ο μοιραίος, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, της Τόφας ήταν και ο κορυφαίος της. Ο ΝτεΒόν Ακούν Πουρσέλ είχε 37 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ!

 

Photo Credits: Fenerbahce twitter



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ