26.6 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Όργια Όλινικ, θρίαμβος του Καναδά (pics, vid)

Η νίκη του Καναδά επί της Βραζιλίας με 85-77 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από τα τρία παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα στην αμερικανική ζώνη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

 

Οι Καναδοί επιδεικνύοντας μεγάλη πολυφωνία αφού είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και με τον Κέλι Όλινικ των Μαϊάμι Χιτ να κάνει θραύση με 20 πόντους, 19 ριμπάουντ, τέσσερα κλεψίματα και τρεις ασίστ, έφτασαν στην επικράτηση. Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα με 18 πόντους και ο Μαρσελίνιο Χουέρτας με 14 πόντους, 10 ασίστ και πέντε ριμπάουντ προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη δεύτερη ήττα της Βραζιλίας στα προκριματικά.

 

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 

https://youtu.be/2YV0y7Z8J6E

 

 

Εύκολο έργο είχε η Βενεζουέλα απέναντι στους Παρθένους Νήσους αφού επικράτησε με 87-73 κυριαρχώντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Γκρέγκορι Βάργκας με 12 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και εννιά ασίστ οδήγησε τους νικητές ενώ ο Τζόρτζιο Μίλιγκαν προσπάθησε για τους φιλοξενούμενους με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ.

 

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 

 

Στο Σάντο Ντομίνγκο, η Δομινικανή Δημοκρατία δεν βρήκε αντίσταση από τη Χιλή την οποία συνέτριψε με 71-46 με τον Έουλις Μπάεζ να προσφέρει 10 πόντους, εννιά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα στην ομάδα του.

 

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

 

Δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ