21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

«Όργια» Λαπροβίτολα, Μπανταλόνα… από τα παλιά! (vids)

Μια καταπληκτική Μπανταλόνα άρχισε ιδανικά το Final Eight του Copa Del Rey στη Μαδρίτη, θριαμβεύοντας με 98-89 επί της Μπασκόνια και δείχνοντας εξαιρετικά ικανή... να το σηκώσει με τον Νικολάς Λαπροβίτολα να κάνει ίσως την εμφάνιση της ζωής του.

Η Μπανταλόνα έχει να πανηγυρίσει τίτλο, γενικά, από το 2008, όταν και είχε κατακτήσει, τόσο το Copa Del Rey όσο και το τότε ULEB Cup. Γιατί να μην ελπίζει, σε ένα σύστημα με νοκ άουτ παιχνίδι, να το ξαναπάρει; Αυτό απέδειξε στη Μαδρίτη, επικρατώντας της Μπασκόνια με 98-89 και δείχνοντας, πως μπορεί να τα καταφέρει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, μην έχοντας έρθει... για τουρισμό.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Καταλανοί, άλλωστε, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το 16-29 της πρώτης περιόδου να τους δίνει την απαραίτητη ώθηση. Αν και οι Βάσκοι μείωσαν με το 26-16 της δεύτερης περιόδου, εντούτοις δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν και να πάρουν τα ηνία, με την Μπανταλόνα δικαίως να φτάνει στους «4», με τον Νικολάς Λαπροβίτολα να τελειώνει με 36 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και επτά ασίστ σε ένα τρομερό του ματς. Για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο Ματ Τζάνινγκ είχε 18 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ