20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Όπως και στα προκριματικά η Δομινικανή Δημοκρατία (vid)

Χωρίς το «μεγάλο» όνομα, αλλά με παίκτες που την ενίσχυσαν στα προκριματικά και την οδήγησαν στην τελική φάση, θα παραταχθεί στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 η Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλφς) και ο Αλ Χόρφορντ (Φιλαδέλφεια Σίξερς), που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν είναι διαθέσιμοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νέστορ Γκαρσία, θα στηριχθεί και στα ασιατικά παρκέ (31/08-15/09) στους Βίκτορ Λιζ, Ριγκομπέρτο Μεντζόζα και Γκέλβις Σολάνο, ενώ στην προεπιλογή βρίσκονται και οι Λουίς Νταβίντ Μοντέρο, Εούλιους Μπάεζ, Έντγκαρ Σόσα, Νταγκομπέρτο Πένα, Χουάν Χοσέ Γκαρσία, Ρόναλντ Ραμόν, Σάντιελ Ρόχας, Ελόι Βάργκας, Άντρις Ντε Λεόν, Χουάν Μιγκέλ Σουέρο, Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζ., Τζονάταν Αραούχο και οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Εθνική Ανδρών, Λουίς Σάντος και Τζιν Μοντέρο.

Η Δομινικανή Δημοκρατία θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, με το 1978 στις Φιλιππίνες να κατακτάει τη 12η θέση και το 2014, στην Ισπανία, να τερματίζει 13η. Έχει κληρωθεί στο Ζ’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Σεντζέν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιορδανία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VamosDOM?? #FIBAWC #DominicanaGotGame @JetBlue @FIBAWC @FIBA @Fedombal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selección de Baloncesto de RD (@rdbseleccion) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ