25.6 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Όμορφα Χριστούγεννα για Βιλερμπάν, Ναντέρ και Ντιζόν

Η Βιλερμπάν έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της πριν από τα Χριστούγεννα, δείχνοντας πως είναι το φαβορί και με την Μπουρ, ενώ Ναντέρ και Ντιζόν συνεχίζουν νικηφόρα, την ώρα που η Λε Μαν δε σταματά να παραπαίει.

Το αφεντικό στο πρωτάθλημα Γαλλίας έδειξε ξανά πως είναι η Βιλερμπάν, η οποία κέρδισε άνετα την Μπουρ με 81-66, παραμένοντας αρκετά μακριά από τους διώκτες της, με τον Μίρο Μπίλαν να έχει 18 πόντους με επτά ριμπάουντ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο BCL, Ναντέρ, με τους Πάλσον και Κονατέ σε εξαιρετική μέρα να φτάνουν τους 22 πόντους, πήρε πολύ πιο άνετη νίκη από όσο δείχνει το 99-93 επί της Λε Πορτέλ, ελπίζοντας σε ήττα της Στρασμπούρ για να πιάσει τη δεύτερη θέση.

Το ίδιο ισχύει και για την Ντιζόν, με την αντίπαλο της ΑΕΚ να στηρίζεται στον Γκάβιν Ουέαρ των 14 πόντων, για να κάμψει με 76-72 την αντίσταση της Σολέ, την ίδια ώρα που η πρωταθλήτρια Λε Μαν έβλεπε και την Ελάν Σαλόν να τη «βυθίζει» με 85-74, σε ένα ματς όπου ο Μίκαλ Ράιλι είχε 18 πόντους με πέντε ριμπάουντ. Τέλος, στο... τρενάκι των Ναντέρ, Ντιζόν και Ορτέζ βρίσκεται και η Λεβαλουά, στο ρεκόρ 9-5, μετά το «διπλό» με 75-72 στην έδρα της Μπουλαζάκ, εκεί όπου ο Μουφταού Γιαρού είχε 17 πόντους με εννέα ριμπάουντ, ενώ σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα πανηγύρισε και η Αντίμπ για τη «μάχη» της παραμονής, περνώντας από το σπίτι της Φο με 87-80, με τον Τιμ Μπλου στους 17 πόντους με πέντε ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ