20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Όλο και πιο «χλωμό» του Νώντα

Η κατάσταση στον Οίακα Ναυπλίου φαίνεται να ξεκαθαρίζει πολύ πιο σύντομα στο θέμα του προπονητή, με το μέλλον του Παύλου Νώντα να «αιωρείται», μετά τις τελευταίες συζητήσεις του με τη διοίκηση.

Ο Παύλος Νώντας ήταν ο προπονητής, που είχε εμπιστευτεί ο Οίαξ Ναυπλίου, σε μία σημαντική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει στην Α' ΕΣΚΑΚ, το καλοκαίρι του 2016. Το αποτέλεσμα, ήταν δύο χρόνια αργότερα να ανακηρυχθεί η ομάδα, ως πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, πανηγυρίζοντας εμφατικά την άνοδο στη Β' Εθνική, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, πολύ δύσκολα ο Έλληνας τεχνικός θα λάβει την ευκαιρία να την οδηγήσει ξανά.

Συγκεκριμένα, μετά από επαφή που είχαν οι δύο πλευρές, όχι μόνο δεν υπήρξε «λευκός καπνός», αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημέρωσαν τον κόουτς Νώντα, ότι το μέλλον του βρισκόταν... στον αέρα. Μετά το σχετικό δημοσίευμα του Basketa.gr, αναφορικά με την πιθανή του απομάκρυνση και τους τεχνικούς που μοιάζουν ως φαβορί να τον αντικαταστήσουν, ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής επιβεβαίωσε για το πού βρίσκεται η κατάσταση αυτή η στιγμή, αφού η διαρροή για το εν λόγω θέμα, έγινε πριν καν φτάσει η μέρα της φιέστας που ετοιμάζεται από τον Οίακα για την κούπα.

Οι εξελίξεις, λοιπόν, είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται στις επόμενες μέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις, με τις πιθανότητες σαφώς να μην είναι με το μέρος του Παύλου Νώντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ