18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όλοι στο πλευρό της Εθνικής, sold out στο ΟΑΚΑ

Μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες θα δώσει το τελευταίο φιλικό της, πριν αναχωρήσει για την Κίνα, η Εθνική Ελλάδας Ανδρών.

Ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το στηρίζει όπου κι αν αγωνίζεται. Γέμισε τα Δύο Αοράκια, στα πρώτα φιλικά επί κρητικού εδάφους, έδωσε δυναμικά το παρών και στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των πρώτων δύο ημερών του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Στο «αντίο» των Ελλήνων διεθνών, πριν αναχωρήσουν για τη ασιατική χώρα όπου θα δώσουν τα τελευταία φιλικά τους, οι φίλαθλοι εξάντλησαν τα εισιτήρια. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε sold out στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το τελευταίο ματς κόντρα στη Σερβία, που θα γίνει την Κυριακή (18/08, 20.30), παρότι η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με ελλείψεις.

Η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας».

Θυμίζουμε πως οι Έλληνες διεθνείς θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (21/08) για το Σουτσόου, προκειμένου να πάρουν μέρος σε ακόμα ένα τουρνουά με αντιπάλους την Ιορδανία, την «οικοδέσποινα» Κίνα και μία εκ των Τουρκίας, Σενεγάλης. Στις 28/08 η ελληνική αποστολή θα μεταβεί στην πόλη Ναντσίνγκ, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του ΣΤ’ Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, και θα στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο, τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ