24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Όλοι οι μεγάλοι προπονητές της Euroleague μιλάνε για τον Ζοτς (vid)

Δημήτρης Ιτούδης, Ετόρε Μεσίνα, Πάμπλο Λάσο και Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον «Μίδα» της Ευρώπης, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή το «time out» που θα κάνει από την προπονητική την προσεχή σεζόν. 

Ιτούδης: «Η συμβολή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τεράστια και είμαι περήφανος που είμαι κουμπάρος και φίλους του και που δουλέψαμε μαζί για 13 χρόνια, 13 υπέροχες σεζόν στον Παναθηναϊκό. Έφερε πολλά νέα πράγματα, πολλές νέες ιδές που πολλοί προπονητές ακολουθούν. Είμαι σίγουρα τυχερός που δούλεψα μαζί του και μοιραστήμα γνώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει μόνο μία λέξη και αυτή είναι προνομιούχος.». 

Μεσίνα: «Ο Ζέλιμιρ είναι το στάνταρ. Αυτός θέτει τον πήχη για όλους μας. Η ευστροφία του και η ικανότητά του να δημιουργεί κλίμα ομάδας, μιλάνε από μόνα τους». 

Λάσο: «Είναι καταπληκτικός στο να δίνει κίνητρο. Τα χρόνια που ήμουν μαζί του έμαθα πολλά, όπως το να δίνω σημασία στις λεπτομέρειες. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να καταλάβει τους πάντες και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο καλός προπονητής όλα αυτά τα χρόνια».

Ίβκοβιτς: «Το στύλ του, η προπονητική του, οι ομάδες του, όλοι οι τίτλοι που έχει πάρει. Ναι είναι πιθανότητα ο καλύτερος προπονητής αυτή τη στιγμή



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ