24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλοι μαζί στο Περιστέρι

Το Περιστέρι επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και στο πλευρό του περιμένει να έχει και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων του.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα το βρει και πάλι στην Basket League. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του αναμένουν να έχουν στο πλευρό τους, την επερχόμενη σεζόν, και τον κόσμο τους ώστε όλοι μαζί να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα εισιτήρια διαρκείας, που αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΓΣΠ στο «Ανδρέας Παπανδρέου», κυκλοφορούν ήδη και τιμώνται από εκατόν είκοσι ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Περιστερίου επέστρεψε στην Basket League και σε θέλει στο πλευρό του. Δείξε την… διαρκείας αγάπη σου ανανεώνοντας ή αγοράζοντας κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 κερδίζοντας έκπτωση 20%. Για τους παλιούς κατόχους που επιθυμούν να ανανεώσουν και για τους 100 πρώτους νέους, η έκπτωση θα ισχύει έως το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Οι κάρτες διαρκείας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία με σημείο διάθεσης τα γραφεία του Συλλόγου (Τζον Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α) και χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες:

Α’ κατηγορία: τιμή 300 Ευρώ
Β’ κατηγορία: τιμή 150 Ευρώ
Γ’ κατηγορία: τιμή 120 Ευρώ

Ενημέρωση από τα γραφεία του Συλλόγου (τηλ.: 210 57 77 147)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ