21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλοι μαζί στην Ασπίδα Ξάνθης (pics)

Κοινός ήταν ο αγιασμός για την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, στο κλειστό του Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου».

Σύσσωμες οι δύο ομάδες πήραν την ευλογία του Θεού, με τον αγιασμό να τελείται το απόγευμα της Παρασκευής (29/09) από τον πατέρα Χρήστο, ο οποίος τους ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες την καινούρια χρονιά στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών και της Α2 Γυναικών, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: «Ο καθιερωμένος Αγιασμός της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών Β’ εθνικής Ανδρών και Α2 Γυναικών, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά την απογευματινή προπόνηση. Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Χρήστος της ενορίας του Μ. Ευμοίρου, ο οποίος μεταφέροντας και τις ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες υγεία και πολλές επιτυχίες ενόψει της καινούριας σεζόν. Παρόντες ήταν εκτός από τους αθλητές και αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ