22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, ως οικογένεια»

Ο Πανερυθραϊκός τελείωσε νικηφόρα μία εξαιρετική του χρονιά στη Β' Εθνική, επικρατώντας του Ίκαρου Νέας Σμύρνης στην τελευταία αγωνιστική, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει τον απολογισμό της και να στέκεται ιδιαίτερα στην παρουσία των παικτών από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, αφού η σεζόν βρήκε τους ταλαντούχους αθλητές να γιορτάζουν μαζί με εκείνους του ανδρικού τμήματος, ως μία «γροθιά».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η φετινή εκπληκτική προσπάθεια του Πανερυθραϊκού μας έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα μας να ολοκληρώνει το φανταστικό "ταξίδι" για τη σεζόν 2017-2018 ιδανικά, όπως της άξιζε... Νικηφόρα και "αγκαλιά" με όλη την υπόλοιπη Πανερυθραϊκή Οικογένεια, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα, που είναι και η σημαντικότερη ανταμοιβή, για την απίστευτη φετινή ΥΠΕΡΒΑΣΗ! Η ομάδα μας παρέμεινε συνεπέστατη μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της για φέτος, με τους παίκτες και τους προπονητές μας να χαρίζουν τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στους πιστούς μας φίλους ένα τελευταίο... δώρο! Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο, χωρίς σκοπιμότητες οι δύο ομάδες αποζημίωσαν τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής", σε ένα "χορταστικό" ματς με αρκετά υψηλό σκορ.

Οι παίκτες μας μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 24-18 στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και παρότι στα μέσα της δεύτερης περιόδου το προβάδισμα για τον Πανερυθραϊκό έφτασε ακόμη και σε διψήφια επίπεδα, επέστρεψαν στο ματς και το έφεραν στα ίσια (41-41 ημίχρονο). Στα επόμενα δέκα λεπτά της αναμέτρησης, οι ομάδες συμβάδιζαν διαρκώς στο σκορ, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ίκαρος έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας, πάτησε "γκάζι" και ξέφυγε ακόμη και με 7 πόντους, 3 λεπτά πριν από το τέλος! Οι παίκτες μας, βέβαια, που έχουν πλέον... συνηθίσει στις ανατροπές, το έκαναν και πάλι, καθώς με σπουδαίες άμυνες, με σωστές επιλογές επιθετικά και ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, έφτασαν τελικά στη νίκη, ολοκληρώνοντας πανηγυρικά μία ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ σεζόν και κάνοντάς μας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, ο Πανερυθραϊκός τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ισοβαθμώντας με την Μάνδρα και τον Πρωτέα Βούλας, συγκεντρώνοντας 46 βαθμούς με ρεκόρ 16-14, ενώ η τέταρτη ομάδα που τελικά υποβιβάστηκε μαζί με την ΕΦΑΟΖ, τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και την ΑΕΝ Κηφισιάς στη Γ' Εθνική, είναι το Κορωπί.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ το κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής", με τους πιστούς μας φιλάθλους να δίνουν δυναμικό παρών και να χαρίζουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ στους πρωταγωνιστές της φετινής ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, τους παίκτες και τους προπονητές μας, όπως ακριβώς τους ΑΞΙΖΕ! Τους ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου αποτέλεσαν τον ΕΚΤΟ ΠΑΙΚΤΗ μας, αποδεικνύοντας ότι ο Πανερυθραϊκός έχει συσπειρώσει την Πόλη μας και έχει γίνει πλέον ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ! Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές των Ακαδημιών μας, οι οποίοι ήταν και οι... εκλεκτοί προσκεκλημένοι στο πλαίσιο του 3ου ACADEMY DAY και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο τελευταίο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας!

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, το παρκέ του "Στέλιος Καλαϊτζής" κατακλύστηκε από τη νέα γενιά του Πανερυθραϊκού μας, με τους μικρούς μας αθλητές να εκφράζουν το θαυμασμό τους στους παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, δίνοντάς τους πολλές αγκαλιές, με τον Δημήτρη Χουχουλή, τον Τάσο Καλλιανιώτη και τους υπόλοιπους του ανδρικού μας να δέχονται την πιο... γλυκιά επιβράβευση!!! Οι αναμνηστικές φωτογραφίες δεν έλειψαν, με τα παιδιά των Ακαδημιών μας να τρέχουν το ένα μετά το άλλο στους παίκτες της ανδρικής ομάδας, που θαύμαζαν κάθε δεύτερη Κυριακή! Έτσι, η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τρόπο ΙΔΑΝΙΚΟ για τον Πανερυθραϊκό μας, όπως ακριβώς του άρμοζε... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ