20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

«Όλοι ερχόμαστε νωρίτερα στο Αλεξάνδρειο»

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, με διαδοχικά ματς στο Αλεξάνδρειο, με την αρχή να κάνει το γυναικείο τμήμα και να ακολουθεί το ανδρικό.

Οι Θεσσαλονικιές θα υποδεχθούν τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, με το τζάμπολ να γίνεται στις 12.00, τρεις ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Με ανακοίνωσή τους, οι «κίτρινες» καλούν τον κόσμο τους να δώσει από νωρίς το παρών στο κλειστό, ώστε να ενισχύσει το Βαγγέλη Κουλακιώτη και τις παίκτριές του στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, που θα της διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης.

Η ανακοίνωση: «Οι γυναίκες του ΑΡΗ παίζουν στις 10/12/2017,στις 12:00, εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής 2017-2018! Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος εντός έδρας για το 2017. Στον αγώνα θα διατίθενται και διαρκείας για την οικονομική στήριξη του γυναικείου μπάσκετ του ΑΡΗ μας, αξίας 10 ευρώ. Όλοι ερχόμαστε νωρίτερα στο Αλεξάνδρειο για να στηρίξουμε και τις κοριτσάρες του ΑΡΗ μας! Στην συνέχεια στις 17:00 παίζει το αντρικό του ΑΡΗ εναντίον του Παναθηναϊκού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ