15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όλα… υπό έλεγχο για Κάζινς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στη δράση και ο Στιβ Κερ διαβεβαίωσε πως... όλα πάνε καλά για τον νέο «αστέρα» των Ουόριορς.

Μπορεί να ήταν μια από τις μεγάλες κινήσεις του καλοκαιριού, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να τον φέρνουν... με μεγάλο «κόλπο» αξιοποιώντας το γεγονός του μεγάλου του τραυματισμού, για να του προσφέρουν την ευκαιρία για δαχτυλίδι με χαμηλό συμβόλαιο. Ο τραυματισμός του, όμως, είναι ακριβώς αυτός που δεν του δίνει την ευκαιρία να είναι άμεσα διαθέσιμος στον Στιβ Κερ, ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας, κάτι που φαίνεται πως θα ισχύει για αρκετό καιρό στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Οι Ουόριορς, όμως, είναι διατεθειμένοι εξαρχής να περιμένουν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, μην κάνοντας οποιαδήποτε βιαστική κίνηση, λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο. Όλα όμως, μοιάζουν να εξελίσσονται φυσιολογικά στη θεραπεία του και ο προπονητής του φαίνεται καθησυχαστικός. «Είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν είχε κανένα πισωγύρισμα», είπε αρχικά ο Στιβ Κερ, για να συμπληρώσει ως εξής: «Πάει καλά, αλλά τίποτα πιο πέρα από αυτό. Δε θα κάνω καμία πρόβλεψη, ειδικά σε έναν τραυματισμό στον αχίλλειο πρέπει να περιμένεις, για να δεις πώς ένας παίκτης ανταποκρίνεται, όταν τον βάλεις να προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ