23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Όλα δείχνουν Πρίφτη μέχρι τέλους

Η περίοδος κρίσης την οποία διανύει ο Άρης δείχνει βαθιά. Όχι όμως τόσο ώστε να τον οδηγήσει σε ακραίες επιλογές. Μία τέτοια ίσως θα ήταν ένα πρόωρο «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Πρίφτη.

 

Στη Θεσσαλονίκη το κλίμα έχει βαρύνει εδώ και καιρό για τον προπονητή των «κίτρινων» όμως ο Νίκος Λάσκαρης παρά τις παραινέσεις συνεργατών του, δεν σκοπεύει να πάρει μια τέτοια απόφαση. Αφενός γιατί αυτό θα ήταν άδικο προς τον Πρίφτη με τον οποίο έχει ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας και αφετέρου γιατί κάτι τέτοιο πιθανότατα δεν θα άλλαζε επί τους ουσίας τη δυναμική της ομάδας με τις σημερινές συνθήκες.

 

Αυτό γιατί ο Άρης πορεύεται με τρεις ξένους (Κάμινγκς, Ντραγκίτσεβιτς και Τζάκσον) και επί του παρόντος δυσκολεύεται στο να προχωρήσει σε κάποια κίνηση ενίσχυσης της περιφέρειας του. Η αναζήτηση παραμένει σε εξέλιξη, ο Πρίφτης έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις όμως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί παρότι είναι δεδομένη η ανάγκη να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό, ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

 

Πρώτη επιλογή φαίνεται πως παραμένει ο Ράντι Κουλπέπερ που μπορεί να βοηθήσει τους «κίτρινους» τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ