32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Όλα δείχνουν… επιστροφή Πεδουλάκη!

Προς το τέλος της μοιάζει να βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή στο Περιστέρι, με την περίπτωση του Ηλία Ζούρου να απομακρύνεται και τον Αργύρη Πεδουλάκη να προκρίνεται ως η επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Το Περιστέρι έχει επιστρέψει στα «σαλόνια», μετά από μια απίστευτη πορεία στην Α2 για τη σεζόν που μόλις πέρασε, με 29 νίκες και μόλις μία ήττα σε 30 αγώνες, δείχνοντας πως τα όνειρά του είναι σπουδαία για την εκ νέου παρουσία του στη Stoiximan.gr Basket League. Κάπως έτσι, αναζητήθηκε και η λύση στον πάγκο, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα σε νέα «μονοπάτια» δόξας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δείχνει να αποτελεί αυτή που θα προτιμηθεί, ως αντικαταστάτης του Νίκου Καραγιάννη.

Ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται πως ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στο Περιστέρι, σε ένα μέρος όπου έχει γνωρίσει ουκ ολίγες μεγάλες μέρες, ιδιαίτερα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η ομάδα είχε φτάσει στην τρίτη θέση, υψηλότερη θέση της ιστορίας της, το 2001 και το 2003, ενώ στο ίδιο διάστημα είχε αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα. Είχε βρεθεί εκεί και την περίοδο 2010-2012, προτού αναλάβει τον Παναθηναϊκό στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, για να κατακτήσει το double το 2013 και το Κύπελλο το 2014.

Η περίπτωσή του είναι αυτή που βρίσκεται πια στο προσκήνιο, αφού δεν προχωρά εκείνη του Ηλία Ζούρου. Παρά την επιμονή των «Πριγκίπων», ο Έλληνας προπονητής και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας φαίνεται πως αναζητά κάτι καλύτερο. Έχουν εξεταστεί, ασφαλώς, κι άλλοι κόουτς για τον πάγκο του Περιστερίου, αλλά όλα δείχνουν πως οι άνθρωποί του θα καταλήξουν στον «Άρτζι», του οποίου τελευταίος σταθμός ήταν στο τέλος της σεζόν 2015-2016, όταν είχε αντικαταστήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ