31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Όλα για όλα!

Πράξη δεύτερη: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο δικό του σπίτι. Για δεύτερη φορά σε τρεις μέρες. Αυτό που θέλει να δει είναι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Να είναι αυτός από την πλευρά του νικητή. Και για να το καταφέρει θα χρειαστεί να είναι 100% προσηλωμένος και 100% μαχητικός από το τζάμπολ στις 21.00 (NovaSports) ως το άκουσμα της κόρνας στο φινάλε.

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο από ένα καλό ημίχρονο, όπως γνωρίζουν πολύ καλά πια και από πρώτο χέρι πως ένα κακό δεκάλεπτο (ή και πεντάλεπτο) μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα διαβασμένη που παίζει με το μυαλό και όχι με το ένστικτο, όπως η Φενέρμπαχτσε, τον 7-8 παικτών που έχει επιλέξει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το δικό του «σφιχτό» rotation.

Η χθεσινή ήταν μέρα ανασύνταξης και... μελέτης και ο Παναθηναϊκός καλείται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, μπροστά στο δικό του κοινό, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση ζωντανές. Μην ξεχνάμε πως μετά το αποψινό η σειρά μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη, για τους επόμενους δύο αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε να έχει πλέον το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε «κακή» την ήττα, αλλά όπως είναι λογικό, έστρεψε το βλέμμα στη συνέχεια: «Πρέπει να ανακτίσουμε τις δυνάμεις μας και πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας για την επόμενη αναμέτρηση. Θα παίξουμε με μεγαλύτερη πίεση, αυτό είναι δεδομένο πια, αλλά θα πρέπει να το ελέγξουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν γίνει αυτό, τότε θα έχουμε και πιθανότητες στη νίκη».

Ο Κέι Σι Ρίβερς ουσιαστικά μίλησε και αυτός για το ρόλο του... μυαλού: «Πρέπει να σκεφτούμε καθαρά και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Να δούμε τι κάναμε λάθος στον πρώτο αγώνα και να το διορθώσουμε άμεσα, στο παρκέ, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια. Όλα είναι πιθανά. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ