25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλα έτοιμα για την φιέστα του Ιωνικού, που τιμάει δυο παλιότερους αρχηγούς (pics)

Τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγαλειώδες φιέστα που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Ιωνικού Νικαίας για την φιέστα ανόδου στο παιχνίδι του Σαββάτου (12/5, 17:00) με τον ΚΑΟ Κορίνθου στο κλειστό του Πλάτωνα.

Σε αυτό, εκτός από τις εξαιρετικές καταστάσεις που ετοιμάζει η διοίκηση, θα τιμηθούν και δυο παλιότεροι αρχηγοί της ομάδας της Νίκαιας, αθλητές που σημάδεψαν τις εποχές τους.

Έτσι, θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Πρινέας, ο οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας που κατάφερε την σεζόν 2011-2012 να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, φέρνοντας την ομάδα στην Γ' Εθνική, αλλά και ο Χρήστος Ντακούλιας που ήταν αρχηγός όταν ο Ιωνικός ανέβηκε στην Β' Εθνική την σεζόν 2012-2013.

«Το Σάββατο στα πλαίσια της μεγάλης μας γιορτής για να τιμήσουμε τους Πρωταθλητές, την Καλύτερη Ομάδα στην Ιστορία της Β Εθνικής, θα τιμήσουμε και τους Αρχηγούς των Ομάδων του Ιωνικού Ν. που έκαναν τα πρώτα βήματα της Επιστροφής, τον Βαγγελης Πρινεας (2011-12, άνοδος στην Γ Εθνική) και τον Χρήστο Ντακούλια (2012-13, άνοδος στην Β Εθνική) - H πορεία για την "ολική επαναφορά" συνεχίζεται, πάντα με σεβασμό στο χθές, με χαρά για το σήμερα, και με όνειρα για το αύριο. #weareback #ionikosbc»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ