19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όγκαστ: «Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου» (vid)

Ο Ζακ Όγκαστ είναι ένας από τους παίκτες που πήραν χρόνο σήμερα. Ειδικά με τη απουσία του Γιώργου Παπαγιάννη έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας να αντιμετωπίσει και τον Έντι Ταβάρες.

«Ο Ταβάρες είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης και του συστήματός τους», δήλωσε μιλώντας στα κανάλια NovaSports και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και περιμέναμε να παίξει καλά».

Για το κομμάτι της δημιουργίας που έλειπε ειδικά το πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην επίθεση, δεν ακολουθήσαμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε σωστά».

Ο Όγκαστ αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση, καθώς σήμερα έκανε ένα βήμα μπροστά και βοήθησε τον Παναθηναϊκό:  «Είναι μια ομαδική προσπάθεια, αλλά προσπαθώ να βρω την ισορροπία μου και το ρυθμό μου. Είχα το θέμα με τον κορονοϊό και έναν τραυματισμό και προσπαθώ να βρω τον καλό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου με δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ