20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψυχικό : Ομάδα…οδηγός για την Α2

Όποιος θελήσει να μάθει την τεχνογνωσία για το πως στήνεται μια ομάδα, χωρίς τεράστια μπάτζετ, και κάνει αξιοζήλευτες πορείες στην Α2 Ανδρών, θα πρέπει να απευθυνθεί στον Γιώργο Ρεμεντέλα.

Η ΑΕ Ψυχικού βρίσκεται για όγδοη διαδοχική χρονιά στην κατηγορία, έχοντας πάρει master σε αυτή, και με τον ίδιο τρόπο πορεύεται και φέτος, έχοντας ένα μείγμα εμπειρίας και αρκετών νεαρών παικτών.

Πριν κλείσει η χρονιά για το lockdown του Νοεμβρίου το Ψυχικό είχε προλάβει να δώσει μόλις τρία παιχνίδια, έχοντας πετύχει την μεγάλη νίκη επί του Πανερυθραϊκού στην έδρα της, και σίγουρα θα κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για μια καλή πορεία, και μην έχοντας άγχος γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Προπονητής : Το ότι το Ψυχικό έχει μπει για τα καλά στο κάδρο των Εθνικών κατηγοριών το οφείλει στον συγκεκριμένο προπονητή, ο οποίος κατάφερε να την πάρει από το χέρι, και να την σταθεροποιήσει στην Α2, έχοντας μάλιστα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την σεζόν 2012-2013, τερματίζοντας μπροστά από την ΑΕΚ. Επίσης αρκετοί παίκτες που έκαναν καριέρα του οφείλουν αρκετά, καθώς τους εμπιστεύτηκε και τους έδωσε χώρο να εξελιχθούν.

Έμψυχο δυναμικό : Δυο έμπειροι και ένας πρωταθλητής Ευρώπης είναι αυτοί που δεσπόζουν στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Πρώτος σκόρερ είναι ο «σεσημασμένος» μπόμπερ, Αλέξης Κυρίτσης (22.3 π., 2,7 ριμπ., 2,7 ασίστ), με το τοτέμ της ομάδας, Νικόλα Παπανικολάου (9,7 π., 9,7 ασίστ) να αποτελεί και προπονητής μέσα στο γήπεδο.. Σε εξαιρετική κατάσταση και ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς (16,7 π., 4 ασίστ, 3 ριμπ., 43,5% στο τρίποντο), ενώ δυνατός επέστρεψε μετά τους τρεις σοβαρούς τραυματισμούς του ο Χρήστος Ιορδάνου (7 π., 5,7 τριπ.).

Πρόβλεψη : Όποιος μπει στη σκέψη να υποτιμήσει το Ψυχικό, θα έχει κάνει «έγκλημα». Η ΑΕΨ αποτελεί σταθερή δύναμη της κατηγορίας, και είναι ικανή να εκπλήξει για μια ακόμη φορά, και να πλασαριστεί ψηλά. Μην αμελούμε ότι κέρδισε εκτός έδρας την Ελευθερούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέρυσι πριν την διακοπή βρισκόταν σε σταθερή τροχιά πλέι οφς.

Για να δείτε το στατιστικό του Ψυχικού κάντε κλικ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ