15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψυχικό : Δικοί του Μαλέλης, Κόρφας και δυο ελπιδοφόροι έφηβοι

Μετά τον Βαγγέλη, στο Ψυχικό θα αγωνιστεί και ο Φώτης Μαλέλης, η οποίος συμφώνησε με την ΑΕΨ, αποτελώντας μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ πραμγατοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Δάφνη Δαφνίου έχοντας 9,8 πόντους, 6 ριμπάουντ αλλά και 37% στο τρίποντο, και όλα αυτά για ένα παίκτη με ύψος 2.07. Ο Φώτης Μαλέλης βρέθηκε και στο στόχαστρο της Καβάλας, αλλά το Ψυχικό κέρδισε την υπογραφή του.

Επίσης στην Ελλάδα θα αγωνιστεί ο Στέφανος Κόρφας, υιος του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζον Κόρφα. Ο 21χρονος γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά στο κολέγιο Cuesta και πέρυσι πήρε υποτροφία σε ένα ακόμη καλύτερο κολέγιο, το Clayton State Lakers. Πλέον θα αγωνιστεί στην Α2, αποτελώντας ακόμη ένα σημαντικό αθλητή για το Ψυχικό.

Επίσης, με την ΑΕΨ συμφώνησε ο 17χρονος γκαρντ, Θοδωρής Γεωργόπουλος (1,92), ο οποίος αγωνίζονταν στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και ο 18χρονος Χάρης Γιαννόπουλος, υιός του Γιάννη Γιαννόπουλου. Ο Χάρης Γιαννόπουλος αγωνίζονταν στο εφηβικό του Παναθηναϊκού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ